Beoordelingen van BRGR & PZZA Zwaag

Recente recensies

5.0
Tanja
gisteren

wij hadden oa de herfst pizza besteld met verse paddenstoelen- die was héérlijk! En op de door een persoonlijk briefje, heel attent. Aanrader

Reactie van BRGR & PZZA

Beste Tanja, bedankt voor je review. Alles wat we doen, doen we met aandacht en liefde. Ontzettend fijn dat het gewaardeerd wordt.

Joop
25 oktober 2021

Wat een heerlijke burger !

Reactie van BRGR & PZZA

Heel graag gedaan Joop!

Ruda
24 oktober 2021

Heerlijke pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van BRGR & PZZA

Bedankt voor je bestelling en voor je aardige review, Ruda!

Esther
24 oktober 2021

Heerlijke pizza, supervers en warm. En top dat het geleverd wordt in 100% composteerbare pizzadozen, bonus! Aanrader!

Reactie van BRGR & PZZA

Hallo Esther! Composteerbare en duurzame verpakkingen zijn onze bewuste keuze. Superfijn dat jullie ons hier ondersteunen. Bedankt!

Jeroen de wilde
21 oktober 2021

Helemaal top

Reactie van BRGR & PZZA

Bedankt Jeroen! Graag tot de volgende keer!

Tanja
16 oktober 2021

Heerlijke burgers met goed vlees en verse toppings. Een kwartier eerder geleverd dan aangegeven, top

Reactie van BRGR & PZZA

Beste Tanja, fijn om te horen dat en het eten en bezorgen naar je wens waren. We doen ontzettend ons best! Bedankt voor je review.

Wietske
16 oktober 2021

Heel lekker en vriendelijk! Geen verbeterpunten.

Reactie van BRGR & PZZA

Hoi Wietske, het doet ons plezier dat onze service en het product voldoen 100% aan je verwachtingen. We zien je graag weer!

Ramon
14 oktober 2021

Prima eten, snelle bezorging en een leuk persoonlijk berichtje!

Reactie van BRGR & PZZA

Ramon, we zien je bestelling graag weer!

Paul Groen
14 oktober 2021

Lekker eten en snel geleverd

Reactie van BRGR & PZZA

Heel graag gedaan Paul!

Ruda Joris
10 oktober 2021

Altijd op tijd en goed en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van BRGR & PZZA

Hartelijk dank voor je waardering en review!

Astrid
8 oktober 2021

Weer een heerlijke pizza! En ook de burger was heel lekker. Precies op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger. Top!

Reactie van BRGR & PZZA

Hallo Astrid! Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat je genoten hebt van onze service en producten.

Gert en Aileen
7 oktober 2021

Beste burgers in town

Reactie van BRGR & PZZA

Top, Gert! We zijn ontzettend trots dat je onze burgers zo hoog waardeert. Dank je wel!

Loek de koning
6 oktober 2021

Beste bestelservice. Zowel de producten als de service zijn uitzonderlijk. De eigenaars hebben duidelijk zorg voor zowel hun product en de tevredenheid van hun klanten. Hulde.

Reactie van BRGR & PZZA

Beste Loek! Het doet ons genoegen dat onze werk zo hoog gewaardeerd wordt. Hartelijk dankt!

Teddy
3 oktober 2021

Op de afgesproken tijd geleverd (tijdens spitsuur) en zo ontzettend lekker!! Alles vers en home made, beste in Hoorn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van BRGR & PZZA

Hoi Teddy, we streven altijd op de afgesproken tijd te komen en altijd de beste producten te leveren. Bedankt voor je waardering!

Kim
1 oktober 2021

Erg lekker en mooi op tijd bezorgd. De zoete aardappelfriet is top!

Reactie van BRGR & PZZA

Hoi Kim en bedankt voor je review! We zien je graag volgende keer.

Bettina
27 september 2021

Super lekkere, echt verse en nog hete pizza's bestel je hier. Ik durf te zeggen, de lekkerste pizza in Hoorn 🤓.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van BRGR & PZZA

Wat zij we trots en blij, Bettina, dat je onze pizza's de lekkerste van Hoorn vindt. Eerlijk gezegd delen we je mening volledig;)

Thom Vierbergen
25 september 2021

Dank voor wederom een heerlijke avondmaaltijd. Verse groenten, heerlijke pizza, lekker gekruide zoete aardappel frites. Dank!

Reactie van BRGR & PZZA

Heel graag gedaan, Thom! Ontzettend blij dat je genoten hebt.

D. Bruin
20 september 2021

Heerlijke burgers gegeten. (Happy Belly en Dutchweed burger). Enorm genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van BRGR & PZZA

Hartelijk dank voor deze aardige review. De Happy-Belly en The Dutch Weed zijn echte toppers van ons menu.

Roos
18 september 2021

Vers en lekker, goed verzorgd en met persoonlijke aandacht!

Reactie van BRGR & PZZA

Hallo Roos, wij zijn ontzettend blij om jullie terug te zien en dat jullie onze werk hoog beoordelen.

Sophia
6 september 2021

The best hamburgers in town!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van BRGR & PZZA

Hi Sophia! Thank you so much. We are happy you had a good experience with BRGR & PZZA.

Leoni
5 september 2021

Met een grote glimlach kwam de bezorger en met een grote glimlach namen onze kids de bestelling in ontvangst! “Hey pizzaman!” Eten was weer heerlijk en netjes op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van BRGR & PZZA

Hoi Leoni! We doen heel graag ons werk en wat ontzettend fijn dat wij jullie hele familie blij kunnen maken.

Claire
4 september 2021

Super lekker eten! Beetje laat, maar hier werd over gebeld, dat was heel prettig! Wij komen zeker weer terug :)

Reactie van BRGR & PZZA

We zien jullie heel graag weer, Claire! Het is waar dat helaas moeten onze klanten soms lang wachten totdat de bestelling wordt bezorgd maar we werken heel hard om de bezorgtijd zo kort mogelijk te maken.

Youran
1 september 2021

Nu voor de 2e keer besteld, echt een aanrader! Super lekkere en verse burgers die snel geleverd worden. Vaak zijn bestelde burger te droog of is het broodje doorweekt van de saus maar hier zijn ze echt perfect. Zoete aardappelfriet is heeeeeeeeelijk van en de bezorging is super vriendelijk en blij. Binnenkort maar eens een pizza bestellen!

Reactie van BRGR & PZZA

Hi Youran, thanks voor de mooie review! Wij zijn zelf ook groot fan van onze burgers en zoete aardappel friet. Hopelijk zien we je snel terug. We zijn benieuwd hoe je de pizza's zal vinden.

Anouck
1 september 2021

Heerlijke burgers met verse producten, wel wat prijzig voor de hoeveelheid en snelheid van de bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van BRGR & PZZA

Hi Anouck, wat fijn dat je van de burger hebt genoten! Het is ons doel onze klanten blij te maken en daarom kiezen we voor de beste en verste producten die er zijn. Ook doen we ons best om de wachttijd zo kort mogelijk te maken. Onze streven is binnen 45 minuten voor je deur te staan met heerlijk warm eten maar in het weekend loopt het vaak uit door het grote aantal bestellingen.

Arnold Wegner
29 augustus 2021

In een woord: heerlijk! Absoluut een aanrader...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van BRGR & PZZA

Ons woord dan: DANKBAARHEID

Ruda
27 augustus 2021

Top

Reactie van BRGR & PZZA

Dank je wel, Ruda!

Melvin
27 augustus 2021

Heerlijk eten en een knappe bezorgster!

Reactie van BRGR & PZZA

We zien je graag weer , Melvin!

Talitha
23 augustus 2021

Heerlijk gegeten. Alles goed op temperatuur en was ontzettend lekker. En het briefje met de persoonlijke boodschap was erg leuk! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van BRGR & PZZA

Van hart tot hart! Dank je wel voor de feedback, Talitha!

Astrid
21 augustus 2021

Vriendelijke bezorger, heerlijke pizza's. Leuk de persoonlijke noot op de bon. Ga zeker weer bestellen.

Reactie van BRGR & PZZA

Heel graag zien we je weer, Astrid! Dank je wel voor je review!

Leoni
18 augustus 2021

Top! Heerlijk!

Reactie van BRGR & PZZA

Thank you, Leoni!

Dgn
15 augustus 2021

Alles was vers, op smaak en ontzettend lekker! Pizza die naar pizza smaakt… Goed bezig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van BRGR & PZZA

Hartelijk dank voor de waardering 😉 Daar doen we het voor!

Mitchell
15 augustus 2021

Was weer heerlijk zoals altijd. Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van BRGR & PZZA

Hallo Mitchell, bedankt om ons 5 sterren te geven. Super! Wij werken graag voor jullie.

Debbie
15 augustus 2021

Heerlijke Patat, en erg lekkere burgers!

Reactie van BRGR & PZZA

We zijn ontzettend blij dat je genoten hebt van de burger en patat. Proef ook eens onze pizza's ;)

Reda el Markhous
8 augustus 2021
Reactie van BRGR & PZZA

Dank je wel Reda!

Haueda
7 augustus 2021

De aller lekkerste pizza eet je hier! Mijn Favorite is de “Mezze”.. heerlijk!

Reactie van BRGR & PZZA

Dank je wel Haueda! Mezze is inderdaad super lekkerrrr

Claudia
2 augustus 2021

Eerste keer besteld en dat viel zeker niet tegen. Heerlijk! Mooi op tijd bezorgd en vriendelijke bezorger. Hier bestellen wij in de toekomst vaker.

Reactie van BRGR & PZZA

Zeer hartelijk dank voor je fijne review Claudia. We zien je graag weer!

Arjan
25 juli 2021

Super lekker en pijlsnel bezorgd.

Reactie van BRGR & PZZA

Hartelijk dank voor deze fijne review, Arjan! Heel blij dat je tevreden bent over de service en de kwaliteit van het eten.

Bettina
23 juli 2021

Super verse en lekkere burgers en frietjes snel en vriendelijk bezorgt... Laat het weekend maar beginnen ;-)

Reactie van BRGR & PZZA

Dat is een mooi begin van het weekend inderdaad! Maken we een traditie van;)

Orsolya Molnar
22 juli 2021

De happy belly is ontzettend lekker!! Dank jullie wel!

Reactie van BRGR & PZZA

Heel graag en met liefde gedaan Orsolya!

Dieneke
18 juli 2021

Super super lekker en echt een goed belegde pizza en heerlijke burger. We bestellen hier vaker en zijn altijd blij met de kwaliteit. Deze keer kwam de bezorging wel heel vroeg, een half uur eerder dan gevraagd. Niet handig ivm het voeden, badderen en in bed leggen van onze baby. Opgelost door het eten even in de matig warme oven te zetten. Geen enorm probleem, maar misschien wel een punt van aandacht. Volgende keer zetten we het er in de bestelling bij.

Reactie van BRGR & PZZA

Zeker een punt van aandacht. We nemen het mee! Bedankt Dieneke!

Arjan
17 juli 2021

Supersnel en heerlijk. Na een foutje in de bestelling alsnog het goede gerecht gekregen. Geweldig.

Reactie van BRGR & PZZA

Bedankt voor je begrip Arjan! Graag tot de volgende keer!

Elsbeth de Weerd
16 juli 2021

Het was mijn eerste bestelling bij jullie en die heeft indruk gemaakt! Alles lekker op smaak, vers en mooi verzorgd. Ik ben super enthousiast. Ook de verpakking van de gerechten is een pluspunt. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik ben benieuwd naar de andere lekkere dingen op de kaart.

Reactie van BRGR & PZZA

Bedankt voor je enthousiasme Elsbeth. We doen er alles voor!

Rafi
16 juli 2021

Heerlijk eten redelijk prijzen.

Reactie van BRGR & PZZA

Hoi Rafi! Het doet ons plezier dat het eten en de service voldoet aan je verwachtingen. Tot binnenkort!

Anoniem
15 juli 2021

Dank voor jullie persoonlijke reactie op mijn vraag over desserts.

Reactie van BRGR & PZZA

Altijd welkom!

Lieke
14 juli 2021

Heerlijk gegeten! Maar volgende keer zou het wel fijn zijn als de pizza’s gesneden zijn!

Reactie van BRGR & PZZA

Hi Lieke! Fijn dat je de pizza's lekker vond. We snijden de pizza's inderdaad alleen op aanvraag. Gesneden pizza worden sneller koud en zitten minder mooi uit. Zet alstublieft volgende keer bij de opmerkingen dat je pizza gesneden wil ontvangen. Dat doen we graag!

Timorht
11 juli 2021

Op tijd en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van BRGR & PZZA

Onze grote dank voor de feedback. Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn.

Dennis
5 juli 2021

Ga zo door. Het was overheerlijk en vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van BRGR & PZZA

Dank je wel Dennis!

Smit
30 juni 2021
Reactie van BRGR & PZZA

Bedankt Mr. Smit! Was leuk om jullie bij ons te zien

Esther
28 juni 2021

Prima pizza's, voor herhaling vatbaar! Complimenten voor nette/goede communicatie - kortingscode werkte niet, dat werd direct verholpen. Wegens drukte werden pizza's 10 minuten later bezorgd, daar werd netjes over gebeld.

Reactie van BRGR & PZZA

Leuk dat je de kortingscode hebt gebruikt. Graag tot de volgende keer!

Paula
28 juni 2021

Word bij afhalen voor je neus op elkaar gezet waardoor je broodje lekker knapperig blijft👍🏻En de sla en ander toppend zijn niet te koud waardoor je burger ook niet te snel afkoelt.

Reactie van BRGR & PZZA

Alles om jou te kunnen laten genietwen van je burger! Leuk dat je langskwam Paula!

Monkert
27 juni 2021

Heel erg lekker gegeten, fijn dat het eco vriendelijk is en heel goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van BRGR & PZZA

Bedankt voor je feedback Monkert. We streven zo duurzaam mogelijk te werken. Fijn dat jullie het waarderen.

van der Veer
18 juni 2021

Eten is heel goed!

Reactie van BRGR & PZZA

We zijn ontzettend blij dat het eten gesmaakt heeft.

Jeroen
12 juni 2021

Goede burgers en lekkere patat. Volgende keer de pizza's proberen.

Reactie van BRGR & PZZA

Bedankt voor de feedback Jeroen! Graag tot de volgende keer

Yvonne
5 juni 2021

Zooo lekker weer! En heel fijn, de XL burgerdoosjes. Lekker op de bank voor de tv eten zonder dat alles er onder zit. Tot de volgende keer weer :)

Reactie van BRGR & PZZA

Yes Yvonne! Zo fijn dat je de burgerdozen handig vindt. Bedankt voor de feedback! Tot de volgende keer

Tristan
29 mei 2021

Just moved to Hoorn recently and have been searching for tasty food places to replace our Amsterdam favourites. The pizzas are fantastic and by far the best we have had so far here and now with this last order, we are very happy that we have a great burger option to add to our list of favourites for delivery in Hoorn. Thanks guys! 😊

Reactie van BRGR & PZZA

Hey Tristan, welcome to Hoorn! We very-very happy to be your favorite!

Silvia
28 mei 2021

Bezorging op tijd met een lach! De pizza en de burger waren, weer als vanouds, overheerlijk! Voor het eerst knoflooksaus erbij genomen. Geen goed plan. We willen nu een volgende keer geen "gewone" mayonaise meer :)

Reactie van BRGR & PZZA

Haha! Onze chef maakt heerlijke knoflooksaus en het is ook onze favoriet. Tot de volgende keer Silvia!

Thea Ditmeijer
25 mei 2021

Dit was een aangename verrassing, wat een heerlijke burger! Echt genieten! Zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van BRGR & PZZA

Hoi Thea! Wat fijn dat je blij verrast was. Tot de volgende keer.

Leoni
24 mei 2021

Toppers!!!

Reactie van BRGR & PZZA

Wij doen ons best!

Amanda Khalil
24 mei 2021

Heerlijk gegeten, alles vers. we hebben afgehaald, vriendelijke mensen. Zeker nog een keertje

Reactie van BRGR & PZZA

Hoi Amanda! Nog veel meerdere keer graag:) Leuk dat jullie langs kwamen!

Lotte
24 mei 2021

Burgers onwijs lekker, de lekkerste van Hoorn. Probeer de happy belly eens! Pizza's ook top. Echt een goede bodem.

Reactie van BRGR & PZZA

Hoi Lotte! Wij zijn ook helemaal happy van alles wat wij maken.

Esmee de Ridder
23 mei 2021
Reactie van BRGR & PZZA

Bedankt voor de review Esmee!

Syd
20 mei 2021
Reactie van BRGR & PZZA

Thank you Syd!

Vd Veer
16 mei 2021

Heerlijk gegeten, echt top

Reactie van BRGR & PZZA

Graag tot de volgende keer:)

Germans
16 mei 2021

Alles zo smakelijk en vers! Heerlijk!

Reactie van BRGR & PZZA

Germans, leuk dat je bestelt bij ons! Wij gebruiken inderdaad alleen de beste en verste producten.

Miranda
13 mei 2021

Was weer heerlijk vers en warm nu voor de derde keer besteld en steeds weer top

Reactie van BRGR & PZZA

Hoi Miranda! Met zesde bestelling ontvang je heerlijke pizza Margherita cadeau. Tot de volgende keer)

P.J. Koeman
10 mei 2021

Pizza en hamburger besteld. Gewoon topkwaliteit! Niet te vergelijken met de reguliere aanbieders. Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van BRGR & PZZA

Yes! Bedankt voor jullie steun!

LG
9 mei 2021

Heerlijke pizza! Perfecte bodem, goed belegd en fijn dat er aan duurzaamheid wordt gedacht. Gaan hier zeker vaker bestellen.

Reactie van BRGR & PZZA

Heel graag tot de volgende keer!

Remco
5 mei 2021

Weer heerlijk gegeten, zoals we bij jullie gewend zijn!

Reactie van BRGR & PZZA

Was leuk weer naar jullie te mogen bezorgen!

Mitchell
27 april 2021

De pizza's waren heerlijk!

Reactie van BRGR & PZZA

Haha! Leuk Mitchell! Proef ook onze burgers;)

Monica
27 april 2021

De dutch weed burger is de lekkerste vegetarische burger die ik ooit gehad heb, echt heerlijk. Friet ook goed en snelle bezorging.

Reactie van BRGR & PZZA

The Dutch Weed is ook een van onze favorieten. Bedankt voor de bestelling Monica!

Amanda
27 april 2021

Heerlijke burgers en een supersnelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van BRGR & PZZA

We doen ons best! Dank voor de feedback!

Miranda
27 april 2021

Super pizza’s heerlijk warm en super vers. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van BRGR & PZZA

Wij zijn ook helemaal gek op onze pizza's;)) Leuk dat je de kwaliteit hebt geproefd, Miranda! Hopelijk tot snel weer!

Leoni
26 april 2021

Top! Aanrader! Niet twijfelen gewoon bestellen!! Liefde voor eten met zorg voor een beter milieu! Vriendelijke bezorger en keurig op tijd.

Reactie van BRGR & PZZA

We zijn enorm blij dat je genoten hebt Leoni! Graag tot de volgende keer!

Tom
19 april 2021

Was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van BRGR & PZZA

Bedankt voor de bestelling Tom!

Alexandra
18 april 2021

Alleen maar complimenten: verse ingrediënten, veel keuze in vegan food, een eigen twist waardoor zij zich echt onderscheiden én heel aardige mensen. Een aanrader!

Reactie van BRGR & PZZA

En nog heel aardige klanten;) Hartelijk dank Alexandra!

Oriana
18 april 2021

Echt top vriendelijke bezorging erg leuk handgeschreven briefje erbij met bedankt En de burger en pizza was echt heerlijk

Reactie van BRGR & PZZA

Omdat wij het met liefde doen:)

Angela Vink
14 april 2021

Nu 2 keer besteld bij BRGR &PZZA het superlekkere en verse eten wordt stipt op tijd bezorgd, met een persoonlijke boodschap! Echt een aanwinst voor Hoorn/Zwaag en omstreken

Reactie van BRGR & PZZA

Hi Angela, dat je van het eten genoten hebt, is de grootste aanwinst voor ons. Hartelijk dank voor je bestelling!

Vivienne Heddes
11 april 2021

Heerlijk gegeten, een aanrader.

Reactie van BRGR & PZZA

Dank voor de review Vivienne. Graag tot de volgende keer!

Sandra
11 april 2021

Onze nieuwsgierigheid was gewekt door de positieve recensies. Een groot applaus kreeg ik bij het voorstel voor een film avond. Een nog groter applaus is voor ‘brgr-pzza’! Wat was het genieten van eerlijke en heerlijke pizza’s en burger. Ook dat jullie verschil maken bij de duurzaamheid van de verpakkingen en lokale ingrediënten vind ik top. Wij raden jullie graag aan 👍🏻

Reactie van BRGR & PZZA

Sandra, ontzettend bedankt voor de uitgebreide reactie! We zijn heel blij dat het lekker was en dat onze duurzame werkwijze gewaardeerd is. We gaan zo door....

Trigger
10 april 2021

Prima burgers volgende keer gaan we voor de Pizza 🍕🍕🍕🍕

Reactie van BRGR & PZZA

Yes, Trigger! Pizza's zijn ook fantastisch lekker!

Alexandra
10 april 2021

Ontzettend lekkere hamburgers gegeten bij BRGR & PZZA. Alles lekker vers, heerlijke patatjes, lekker broodje, frisse salade, goeie burger en heerlijke saus. Alle ingrediënten in proporties. Online besteld, ging heel makkelijk, kwestie van vinkjes zetten en wat je besteld is wat je krijgt. Omdat wij buiten het bezorg gebied zitten was het de 13 km heen rijden en 13 km weer terug rijden zeker waard! En alles was nog goed warm toen we thuis aankwamen.

Reactie van BRGR & PZZA

Hoi Alexandra, hartelijk dank voor jullie moeite om naar ons toe te komen! We zijn zo blij dat jullie met de burgers tevreden zijn:) Graag zien wij jullie weer!

Zonne
9 april 2021

Alles was naar tevredenheid.

Reactie van BRGR & PZZA

Graag tot de volgende keer!

Max
9 april 2021
Reactie van BRGR & PZZA

Was leuk Max om jou weer te zien!

Marco
8 april 2021
Reactie van BRGR & PZZA

We zijn zo blij met zo veel *****

Liever geen naam
5 april 2021

Mijn favoriete bezorgrestaurant. Alles is vers en lekker en ook nog eens milieuvriendelijk verpakt en vriendelijk bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van BRGR & PZZA

De grootste prestatie voor ons is om uw favoriete bezorgrestaurant te zijn!!

Rolf
3 april 2021

Het eten was heerlijk en we vinden het heel fijn dat het wordt bereid met lokale producten. Wij zullen zeker vaker bestellen!

Reactie van BRGR & PZZA

Hi Rolf! Het wordt ook bereid met veel liefde :) Bedankt voor de bestelling!

Anneke
2 april 2021

Heerlijke pizza’s en vlotte en aardige bezorging!

Reactie van BRGR & PZZA

Leuk om te horen Anneke! We zien je graag weer!

Bettina
29 maart 2021

Super lekkere burger en verse frietjes geleverd met een glimlach! De handgeschreven groet is een heel leuk detail... Wij bestellen snel weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van BRGR & PZZA

Hoi Bettina! Dank je wel voor de reactie. We zien je heel graag weer terug!

Kimberly Kos
29 maart 2021

Heerlijke burgers, Snelle levering en goeie service! Wat wil je nogmeer?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van BRGR & PZZA

Wij zijn er om jullie blij te maken:) Bedankt voor de feedback.

Rox
28 maart 2021

Lekker gegeten! Goede porties! Per mail werden we goed op de hoogte gehouden over de verwachte bezorgtijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van BRGR & PZZA

Fijn om te horen Rox! Dank voor de reactie:)

Yoeri
28 maart 2021

Heerlijke burgers en patatjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van BRGR & PZZA

Volgende keer pizza Yoeri? :)

Kim
27 maart 2021

Het was vanavond ook weer zo ontzettend lekker! Bedankt voor het lekkere eten!

Reactie van BRGR & PZZA

We zijn ontzettend blij dat jullie genoten hebben. Graag tot de volgende keer!

Miguel
27 maart 2021

Weer voor de beef big classic met extra bacon en een pizza diavola.... En het leek wel nog lekkerder te zijn dan de vorige keer... Dus dan maar zo: 6 sterren 😍

Reactie van BRGR & PZZA

Haha!! We doen het niet voor de sterren maar 6 maken ons extra blij!

Leoni
26 maart 2021

Heerlijk! Voor de tweede keer besteld en we zullen nog vaak gaan bestellen! Lekker vers, warm en smaakvol eten. Ik had een kleine aanpassing gevraagd... en dit was helemaal top geregeld! Super dank jullie wel weer! 🤟🏻

Reactie van BRGR & PZZA

Heel graag gedaan Leoni. We houden van speciale wensen van onze vaste klanten

Rick
25 maart 2021

Prima op tijd! Lekker en de bestelling was in orde 👍🏻

Reactie van BRGR & PZZA

Leuk Rick! We zien je graag weer terug!

Tim
18 maart 2021

Iedere keer superlekker en snel bezorgd! Echt een aanrader

Reactie van BRGR & PZZA

Dank je wel voor je review Tim! We doen ons werk heel erg graag!

Aidan
14 maart 2021

Eten en levering perfect! Ik had de betaling fout gedaan de 1e keer en wilde de status van mijn bestelling checken. Ik kon echter nergens telefoon/email/chat contact gegevens vinden. Dat zou wel handig zijn. Voor de rest: ga zo door! Zal zeker aanbevelen aan vrienden

Reactie van BRGR & PZZA

Bedankt voor de bestelling en voor de tip Aidan! We hebben onze contactgegevens bijgewerkt.

P. J. Koeman
8 maart 2021

Heerlijke pizza's , snelle levering, gewoon topkwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van BRGR & PZZA

We zijn zo blij om zo'n review te zien! Hartelijk dank. We doen ons best!

Willeke
7 maart 2021

Heerlijke Dutch Weed burger. Nergens zo lekker vers gegeten. Patatjes erbij heel goed en verschillende soorten sauzen. Super verse salada met echt goede ingrediënten. Zeker de moeite waard om hier te bestellen.

Reactie van BRGR & PZZA

Dank je wel Willeke! We zijn enorm blij dat je burger en salade naar je wens waren. Graag tot de volgende keer!

Miguel
6 maart 2021

Ik kan iedereen BRGR & PZZA aanbevelen Wij hadden afgehaald en thuis in Enkhuizen heerlijk genoten van onze pizza Diavolo en een Beef Big Classic burger met bacon topping. En niet te vergeten...heerlijke zoetaardappel frietjes. Het eten is echt topkwaliteit en gemaakt door mensen met passie en liefde. Dat proef je. Ga zo door en we bestellen en halen de volgende keer weer.

Reactie van BRGR & PZZA

We zijn heel blij te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten, Miguel! We kijken er naar uit om je weer te zien bij ons op De Oude Veiling 82

R&N
28 februari 2021

Vorige keer de pizza's geprobeerd, deze keer de Wagyu en Happy-Belly burger. Top kwaliteit en goed warm bezorgd!

Reactie van BRGR & PZZA

Wederom dank voor jullie bestelling!

chyla
28 februari 2021

1 Wagyu burgers, een beef classic en een pizza salami. Alle drie heerlijk. Pizza lekker dun met o.a. salami en mozarella, Hamburgesr prima, vooral de wagyu burger.

Reactie van BRGR & PZZA

Heel graag tot de volgende keer Chyla!

Paula
28 februari 2021

Zeer lekkere burgers en goede pizza zeker een aanrader

Reactie van BRGR & PZZA

Bedankt voor de review Paula. We zien jou graag weer!

Jeffrey
27 februari 2021

Wij hebben voor de eerste keer besteld bij dit restaurant, zowel de hamburger als de pizza viel in de smaak. Ruime porties met een goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

Reactie van BRGR & PZZA

Hallo Jeffrey, Bedankt voor je enthousiaste review. Wij kijken er naar uit om je weer bij ons te zien! Met groet, Team van BRGR & PZZA

Max
22 februari 2021

Had per ongeluk een burger te weinig besteld. Nog achteraan gebeld en binnen 20 minuten waren beide burgers bereid en kon ik ze halen. De beste burger die ik in Hoorn heb gehad. Goede, verse producten, heerlijke saus en perfect gebakken. De frites waren ook van uitstekende kwaliteit. Je merkt dat men trots is op hun product en met goede reden. Ook nog leuk meegenomen: het verpakkingsmateriaal is biologisch afbreekbaar. Binnenkort zeker de pizza proberen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van BRGR & PZZA

Hallo Max, wat fijn om te weten dat je het kwaliteit van onze producten en onze enthousiasme gewaardeerd hebt. Bedankt voor je bestelling!

Samuel
19 februari 2021

Bezorging stipt op tijd met een leuke persoonlijke boodschap erbij. Een heerlijke vegaburger, je krijgt ze lang niet overal zo lekker!

Reactie van BRGR & PZZA

Wij zijn heel trots op de twee vega burgers die op ons menu staan. Alle twee zijn superrr lekker, gezond en eerlijk gemaakt. Leuk dat u dat proeft 👍🏼🍔🌱

Kim
19 februari 2021

Het was heerlijk, precies op tijd stond de bezorger aan de deur. Even de check of hij bij het juiste adres stond is ook erg fijn. Het persoonlijke briefje maakte het feest compleet.

Reactie van BRGR & PZZA

Zo blij met uw reactie 🙏 we doen ons best!

Paul van Dijk
14 februari 2021

Echt heerlijk gegeten , de Wagyu Wou Wonder was een wonder . Ga zo door . bestellen : zeer makkelijk en eenvoudig direct een bevestiging , in een woord klasse .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van BRGR & PZZA

Wow! We gaan zeker zo door💪🏼 Dank voor uw reactie!

R&N
10 februari 2021

Heerlijke pizza's en ondanks het slechte weer perfect op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van BRGR & PZZA

Wij zijn blij met jullie als klant! BEDANKT!

M.P.
7 februari 2021

Smaak was heerlijk, bezorging top. Zou alleen graag de optie willen om voor meerprijs de zoete aardappelfriet te kunnen kiezen.

Reactie van BRGR & PZZA

Hartelijk dank voor de feedback. Een goed idee over de friet keuze! We nemen uw tip mee en passen ons menu aan. Graag tot de volgende keer! Team BRGR & PZZA